naroči si RSS novice RSS Novice Kresnička - krizni center za mlade


2016
9
DEC
Otvoritev novih prostorov KCM OTVORITEV NOVIH PROSTOROV KRIZNEGA CENTRA ZA MLADE »KRESNIČKA«

December je čas praznovanj, druženja in veselja. Tako je bilo 8. decembra 2016 tudi pri nas v novih prostorih Kriznega centra za mlade »Kresnička« na Triglavski cesti 18 v Radovljici.

Preselili smo se v juliju, danes pa se v hiši počutimo že popolnoma domače. Prostori so dobili svojo podobo, zato smo se odločili, da jih pokažemo tudi našim sodelavcem, zaposlenim v sodelujočih institucijah (gorenjskih občinah, šolah in CSD-jih), otrokom in mladostnikom, ki so že poiskali pomoč pri nas, bivšim in sedanjim sosedom, prijateljem ter ostalim zainteresiranim.

Preživeli smo čudovit dan. Prisotne so nagovorili naša direktorica CSD Radovljica, Urška Repar Justin, župan občine Radovljica, Ciril Globočnik, naša vodja KCM, Ana Koren, primer dobrega sodelovanja pa je predstavila ravnateljica OŠ F.S. Finžgarja iz Lesc, Emilija Kavčič. Sledil je ogled prostorov in prijetno druženje ter prigrizek. Popoldne so nas obiskali otroci, ki so uživali ob predstavi žonglerske skupine Čupakabra ter ob okusnih kremnih rezinah, mladi po srcu pa so si ogledali naše prostore ter se informirali o naši dejavnosti. Vsi obiskovalci so prinesli s seboj samo pozitivno energijo, dobro voljo in lepe želje. Oblikovali ste naš dan!

Na tem mestu se srčno zahvaljujemo žonglerski skupini Čupakabra, ki se vsakič odzovejo na naše povabilo in izvedejo vrhunsko predstavo za mladino, ter gospe Emi Pogačar iz podjetja Conditus, d.o.o., ki nam vsakič priskrbi okusne kremne rezine.   

Zahvaljujemo se vsem, ki ste kakorkoli sooblikovali otvoritev novih prostorov. Mi smo se imeli lepo. Veselimo se ponovnega srečanja ob kakšni drugi priložnosti.

Kolektiv KCM »Kresnička«


Utrinki iz dopoldanskega dela


Popoldne pa je minilo ob prijetnem klepetu s sosedi in prijatelji ob obloženi mizi, z najmlajšimi pa smo uživali v predstavi žonglerske skupine Čupakabra.


Vabljeni tudi k ogledu
prispevka GTV.

 Otvoritev novih prostorov KCM Otvoritev novih prostorov KCM Otvoritev novih prostorov KCM Otvoritev novih prostorov KCM Otvoritev novih prostorov KCM Otvoritev novih prostorov KCM Otvoritev novih prostorov KCM Otvoritev novih prostorov KCM Otvoritev novih prostorov KCM Otvoritev novih prostorov KCM

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

 

Skupine novic

 

iskanje po novicah


išči po naslovu
išči po vsebini
 
 
Krizni center za mlade "Kresnička"
Triglavska cesta 18
4240 Radovljica

telefon: 04 531 69 30
GSM: 040 436 531
  Domov
Kontakt
Priporočite prijateljem
Novice
RSS novice
Načrt strani
  obiskov te strani : 374.268
skupno obiskov vseh strani : 6.848.976
zadnja posodobitev :
Sobota, 17 November 2012 11:18
izvedba G-Server d.o.o. ©2006-2019
Vse pravice pridržane

poganja : gCMS v.2.9