naroči si RSS novice RSS Novice Kresnička - krizni center za mlade


2016
8
FEB
Donacija podjetja C&A Kriznemu centru za mlade KresničkaPodjetje C&A, znotraj katerega deluje tudi Fundacija C&A, je Kriznem centru za mlade Kresnička doniralo 2000 EUR.
Fundacija C&A se  je na pobudo C&A Slovenije oziroma ge. Lidije Hribar, vodje  poslovalnice v Kamniku, odločilo, da z 2000 Eur obdari Krizni center za mlade Kresnička, ki deluje pod okriljem CSD Radovljica.
Denar bo porabljen za dejavnosti izven rednega programa dela KCM Kresnička; za prostočasne aktivnosti kot so obisk kina, gledališke predstave, športne prireditve, izlete v bližnjo in daljno okolico, kot tudi za nakup kakšnega priboljška ob posebnih priložnostih.

                     

V imenu otrok in zaposlenih se podjetju C&A najlepše zahvaljujemo!

 Donacija podjetja C&A Kriznemu centru za mlade Kresnička Donacija podjetja C&A Kriznemu centru za mlade Kresnička Donacija podjetja C&A Kriznemu centru za mlade Kresnička Donacija podjetja C&A Kriznemu centru za mlade Kresnička Donacija podjetja C&A Kriznemu centru za mlade Kresnička Donacija podjetja C&A Kriznemu centru za mlade Kresnička Donacija podjetja C&A Kriznemu centru za mlade Kresnička Donacija podjetja C&A Kriznemu centru za mlade Kresnička Donacija podjetja C&A Kriznemu centru za mlade Kresnička Donacija podjetja C&A Kriznemu centru za mlade Kresnička

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

 

Skupine novic

 

iskanje po novicah


išči po naslovu
išči po vsebini
 
 
Krizni center za mlade "Kresnička"
Triglavska cesta 18
4240 Radovljica

telefon: 04 531 69 30
GSM: 040 436 531
  Domov
Kontakt
Priporočite prijateljem
Novice
RSS novice
Načrt strani
  obiskov te strani : 374.269
skupno obiskov vseh strani : 6.848.980
zadnja posodobitev :
Sobota, 17 November 2012 11:18
izvedba G-Server d.o.o. ©2006-2019
Vse pravice pridržane

poganja : gCMS v.2.9